Átlag Edit

Átlag Edit

ÁtlagEdit a rajtkövön...

2017. január 06. - ÁtlagEdit

 

img_1415.PNG

Először is: olyan nincs, hogy átlag. Valójában senki sem akar átlagos lenni.

Mindenki különleges, egyéni, egyéniség, meg más. Ezek a politikailag korrekt kifejezések.

Valójában mindenki „csak” átlagos szeretne lenni. Az átlagos élet kiváltságai: megtalálni a Nagy Ő-t, boldogan élni halálunkig, gyönyörű, okos gyerekeket nemzeni, akik udvariasak, kitűnő tanulók, és persze szófogadóak. Szép lakásban/házban élni, kerttel/terasszal, devizahitel nélkül, vagy ha az mégis van, gond nélkül tudjuk fizetni, hiszen jól keresünk, meg sem kottyan. A párunk magas, izmos, sportos, jóképű, gazdag, okos, főnök, szexisten, és persze jól keres és csak minket imád 24/24-ben.

Átlagos nőnek lenni még nehezebb. Jól keresni, de azért ezzel nem arcoskodni. Tapasztaltnak lenni, de annyira azért mégse. Önállónak lenni, de azért legyen melletted egy férfi. Megtalálni a másik feled. – Mi ez a hülyeség?! Meg támasz is kell egy nőnek. :) Inkább ő maga a háttér. Ja. A pihentető, megnyugtató. Aki vacsorával, tiszta lakással, leckétmegírt, edzésre elvitt és nem ottfelejtett gyerekkel várja, aki mindig kíváncsi a férfira, és bájos, nyitott, érdeklődő. Egy határig. Nehogy zavarjon, nehogy sok legyen.

De az átlag nem tud átlagosan élni.

Mert elvált. Vagy férjhez sem ment. Gyereke szemtelen és szófogadatlan. Lakása van hozzá még hitele is. Vagy albérlete, de nincs hitele. A legrosszabb felállás: albérlet van és hitel is.

Sem nem magas, sem nem vékony. Nem szép, de nem csúnya. Nem különleges, de nem érdektelen. Dolgozik otthon vagy a munkahelyén, vagy mindkét helyen. Pénzt keres, de nem eleget. Szereti a szexet, de van olyan hogy nincs kedve.

Önálló, mindent megold, de néha kifog rajta egy postaláda. Szereti a rendet, de az otthonában soha nem jön össze. Nem türelmes, nem háttér, de vitaparner.

A blogot egy átlagosságra törekvő nő írja. Valószinüleg nem sikerül. Sem átlagosnak, sem átlagos nőnek lenni, sem átlagos életet élni. Még egy átlagos gyereket sem tudott szülni, és nevelni.

 

De mától ÁtlagEdit létezik! Ezt most akkor vehetitek fenyegetésnek is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlagedit.blog.hu/api/trackback/id/tr5012104963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása